Helsetur til ANTALYAKYSTEN i Tyrkia

FOR ORDENS SKYLD OPPLYSER VI AT VI KKKE MÅ FORVEKSLES MED SCANDINAVIAN REHABCENTER I  SPANIA,SOM ER ET ORDINÆRT FYSIKALSK SENTER SOM KUN TILBYR FYSIOTERAPI.

SCANDINAVIAN REHABCENTERS                   PROGRAM FOR Våren 2017  22.04 – 20.05  og Høsten 2017 fra 30.09 – 28.10 

snack-bar bildeVi har påny gleden av å kunne tilby fra 1 til 4 ukers opphold ved det velrennomerte behandlingssenteret. Senteret  er innebygget i Royal Atlantis Spa & Resort. hvor Dr. Mehmet Özek er daglig leder og medisinsk faglig ansvarlig. Han er spesialist i Fysikalsk medisin og rehabilitering med norsk autorisasjon og er velkjent for sin faglige dyktighet og sine evner til å tenke helhetlig på pasientene. Han har arbeidet med rehabilitering i Norge i en årrekke også i samarbeid med behandlingsreiser ved rikshospitalet. Vi tar imot private gjester såvel som brukere som kommer med Rikshospitalets grupper. VED Q SPA RESORT WELLNESS KAN DR.MEHMET GI ULIKE TYPER MANUELL TERAPI. KLINIKKEN ER ÅPEN HELE ÅRET.  AVTALE KAN GJØRES DIREKTE TIL Q SPA RESORT ELLER TIL DR. MEHMET VIA MAIL  :  src96@online.no

Det benyttes for øvrig bare personell med Norsk godkjenning i all fysioterapibehandling. Dette gjelder også våre sykepleiere som har lang erfaring i Behandlingsreiser. Noen av disse snakker også Tyrkisk.

Til massasjebehandlingen benyttes høyt kvalifiserte Tyrkiske massører, som alle arbeider under Dr. Mehmet Özek sin veiledning som er indviduelt tilpasset den enkelte.

PRAKTISKE OPPLYSNINGER FOR VÅRE GJESTER.

VÅR OG HØSTPROGRAM 2017   

Pakkepris være Kr. 5,800,- pr. uke med 2.gg fysioterapi, + 2.gg massasje i uken og 1.gg hammam pr 14.dag,og tilgang til treningsrom og daglig varmtvannstrening i oppvarmet saltvannsbasseng, og 1. legeundersøkelse under oppholdet. Alle måltider m/drikke er inkludert i prisen.

( NB: Prisene gjelder under forutsetning at du deler rom med annen turdeltaker )

Det vi har mulighet til er å tilby er å dele rom med pasient som ledsager eller at 2. stk. som ønsker å reise privat til SRC bor sammen i dobbeltrom.

For private pasienter som ønsker å reise alene kan noen få SINGELROM  skaffes på forespørsel, mot PRISTILLEGG på Kr. 1.000,- pr. uke.

Ledsagere til pasienter med Behandlingsreiser tilbys opphold med all inklusive mat og drikke. (ingen behandling) se.ev pristillegg for massasje.

UKEPRIS LEDSAGERE: Kr. 5.200.pr. uke under forutsetning at ledsager deler rom med pasienten.
Priser for massasje  til ledsagere kan bestilles for Kr. 500 pr gg.
Massasjetid bør avtales og forhåndsbetales  ved bestilling av reise.

For alle pasientgruppene med vil vi tilby fullt opptrenings og behandlingsprogram med Fysioterapi, Bassengtrening og Massasje, samt deltakelse i felles aktiviteter.

(Hotellets aktivititetspersonale har trimgrupper hvor man kan delta kostnadsfritt.Det arrangeres også underholdning om kveldene.

Flybilletter for alle private reisende, kan kjøpes gjennom vanlig reisebyrå eller direkte fra flyselskap eller turoperatør.
Norwegian , SAS , Vingreiser, Detur, Tyrkiareiser har alle direktefly til Antalya fra ulike avreisebyer.

HUSK Å BESTILLE GYLDIG ELEKTRONISK VISA FØR DU REISER.

NB. DET ER VIKTIG AT DU SENDER ELEKTRONISK PÅMELDINGSKJEMA TIL OSS VED BESTILLING AV REISE. ( du finner det nederst på informasjon sidene.)

Reise på egenhånd:

NB. Alle som reiser på egenhånd med rutefly eller med charter må selv bestille, reservere og betale flyreise selv.
Du kan reise fra mange forskjellige steder i Norge med direktefly til Antalya.
Først må du reservere plass hos oss, for så å reservere flyseter, ev. plass til rullestol og bestille mat og ev.sete selv. Det er viktig at du bestiller ekstra bagasjevekt på forhånd, dersom du har mye med deg.
Påmeldingskjema sender du enten pr. mail til oss: post@srcrehab.no eller pr. post til
SRC, Postboks 50 – 5113 Tertnes

Hotellbusstransfer Til / fra Hotellet kan bestilles hos oss ved påmelding. (Kr. 950/ TR )
Busstransfer sammen med pasientgruppene fra Riksen koster kr. 350,- tur-retur pr. person.
Transfer med Taxi kan og anbefales for 3 – 4 personer som reiser sammen.

Spesialtransport for tyngre rullestoler må bestilles separat. Kr. 1.800,- hver vei. Manuelle kr. 150,- hver vei. 

NB: HUSK GYLDIG REISEFORSIKRING OG AVBESTILLINGSFORSIKRING

Legg merke til at det er visumplikt til Tyrkia. Det ordnes via internett. Les informasjon om visum her.

Alle våre private gjester har all inclusiv med 3. hovedmåltider for dagen i tillegg til ev. brunch og nattmat ved behov. Inkludert er all drikke som vann og softdrinks og evt. alkohol.
Fri kaffeservering er tilgjengelig ved alle spisesteder i hotellet.Dietmat er også tilgjengelig.
NB: For alle Behandlingsreisers pasienter vil det ikke bli servert alkohol.
Reisetiden fra Oslo – Antalya direkte er ca 4 timer. Transport til hotellet er ca 45 minutter.

KLIMA:

Klimaet i Antalya holder behagelig temperatur i April og Mai. Enkelte regndager kan forekomme.
Det kan være noe kjøligere på kvelden om våren. Om høsten vil dagtemperaturene ofte være noe høyere, men det kan også være litt kjølig på kveldene.

ROYAL ATLANTIS SPA & RESORT OG SCANDINAVIAN REHABCENTER A.S

Hotellet ble bygget i 2009 og har 5 stjerners standard.Det ligger i GÜNDOGDU i nærheten av SIDE, ca. 4.5 mil fra flyplassen i Antalya i det sørvestlige TYRKIA. Hotellet har blått flagg som er EUs klassifisering for renhet, trygghet og utmerket service for besøkende. Sertifikatet er gitt av European Enviromental Education Foundation.

Hotellet ligger 80 meter fra stranden ved middelhavet, Hotellet har eget område reservert for gjestene med gratis solstoler. Håndklær fås utlevert mot depositum, hvor det gis anledning å bytte til rene daglig. Det finnes solstoler ved hotellets to utendørs basseng. Det gis og rene håndklær i behandlingsavdelingen daglig.

Alle rom har eget toalett,m.dusj eller badekar. Rommene har og en liten balkong. Rommene kan være av ulik størrelse. Det finnes og Handicaprom som har åpen dusjløsning med sittebenk beregnet på rullestolbrukere. ( Se gjerne våre hjemmesiders billedgalleri.) Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet med engelsk- eller tysktalene betjening.

I hotellet finnes det sittegrupper, konferansesal, møterom etc. for sosiale sammenkomster. Det finnes og konditori i hotellet hvor alle gjestene kostnadsfritt kan nyte kaffe og kaker. Konditoriet har åpent 24 timer i døgnet. Det er individuell aircondition i alle rom. Du kan leie minisafe til verdisaker mot forhåndsbetalt leie i resepsjonen. Vinduer og dører er lett og åpne., men er godt sikret mot innbrudd.
Hele området rundt hotellet har jevnt terreng, noe som er velegnet for personer med gangbesvær.

NÆRMILJØ:

Det er lite biltrafikk i området, som byr på fine turmuligheter både på stranden og på den nye promenadeveien som ligger like ved Hotellet. Vi har også sykler til utlån for våre gjester. I hotellet finnes ulike aktiviterer som bowling, internetcafé, trimrom (treningssal) som er godt utstyrt.
Området rundt hotellet er lite kriminelt belastet. Nær hotellet finnes det et lite lokalområde med småbutikker og cafeer. Hotellet ligger i et skjermet og rolig område.
Det går også buss til Side og Manavgat 3. ganger pr. time.
Tyrkias sydkyst byr også på rik variasjon i historie,natur og kultur med ulike historiske serverdigheter.
Felles sigthseeing turer kan arrangeres med lokal Turoperatør.

INNKVARTERING : Rullestolbrukere vil fortrinnsvis bli tildelt Handicaprom dersom det er mulig.

RØKING : Det er ikke tillatt å røke innendørs i Tyrkia.

TELEFONBRUK / INTERNETT / MINIBANK / TAXI.

Mobiltelefoner fungerer som i Norge. Ringer du fra Tyrkia må du benytte prefixnr . ++47 foran det valgte telefonnummer. Husk at inngående samtaler på din mobiltelefon kan bli dyrt. Det lønner seg å be de hjemme i Norge ringe deg ved å ringe hotellet og oppgi ditt romnummer.
Det finnes også PC tilgjengelig for utlån mot betaling. Det finnes trådløs internett tilgang i hotellet.

TANNLEGE

SRC har forbindelse med tannlege i nærmeste by MANAVGAT som en del av våre pasienter benytter under sitt opphold ved senteret. Tannlegen er kjent for et faglig godt arbeid.

Priser på tannbehandling i Tyrkia er langt lavere enn i Norge. ( Det er faste priser på en del av arbeidet som en ønsker utført.) Ta gjerne kontakt med oss for kunsultasjonstime hos tannlegen når du er hos oss.

Minibank eller vekslekontor finner du lik i nærheten av hotellet.
(Vi anbefaler Minibank)

NB: OPPGI ALDRI BANK KODEN DIN TIL NOEN DU IKKE KJENNER.
AVTAL PRIS PÅ FORHÅND VED TAXIBRUK.

Du kan benytte Euro som betalingsmiddel både i hotell og ved kjøp av varer og tjenester.

EGET UTSTYR :

Ta med eget treningstøy,badetøy, solbriller, gode sko til inne og utebruk. En varm genser eller en jakke til kveldsbruk anbefales. Solkrem,barbersaker etc. kan kjøpes i Tyrkia til en grei pris i kiosken på hotellet dersom du ikke kjøper med deg selv. Ev. hjelpemidler som forhøyet toalettsete, krykker, rullator, spesielle hodeputer, medisiner eller andre hjelpemidler må medbringes av den enkelte.
MEDISINER : Alle medisiner til eget bruk må medbringes fra Norge. NB : Ta all medisin med deg i din håndbagasje.
Vi anbefaler også å medbringe resept.
A OG B-PREPARATER SKRIVES IKKE UT I TYRKIA

EPIKRISE: Etter endt behandlingsopphold vil alle behandlede pasienter få utskrevet en epikrise som skal leveres fastlegen hjemme.

 

Se også våre hjemmesider www.srcrehab.no for mer informasjon og linker.

PÅMELDINGSFRIST FOR VÅRTUREN ER 15. MARS
HØSTREISENE ER PÅMELDINGSFRISTEN 15. SEPTEMBER 2015

Gå videre til påmeldingsskjema for Helsetur til Tyrkia!

Skriv ut siden